Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ovan jord betraktelse

 

En vindil ljuder över stilla landskap,

träden söker min ensamhet,

dessa miljarder år tar de aldrig slut

fossila spöken, vandrande gäster från igår

kanske är slutet nära nu,

polerad till oigenkännlighet

formar sig tidlös, i väntan på.

Vad väcker min längtan,

om inte döden, i det närvarande ögonblicket

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 276 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-10 13:15



Bookmark and Share


    Jnåt
duktigt svamlat! tack för denna. :-)
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund