Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lillgammal

Du är gammal nu.
Andas kaffe.
Jämför dåtid
och smygknarkar chokladbitar ifrån skafferiet.
Stillandes ungdomshunger med kylskåpskalorier.
Ryggen böjd, tröjan över magen uttöjd
intill bristningsgränsen.
Flåsar fram sanningar i mutterton framför
den flammande, sprakande teveapparaten.
Tillbakadragen ifrån livet, inåtvänd.
En tidig, tung sorti.
Hur gammal kan en ungdom bli?




Fri vers av enna
Läst 230 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-10 13:48



Bookmark and Share


  MeAmmie VIP
Jyste helt enkelt!
2008-12-04

  Carola Zettergren
Nej men så bra...imponerad,av både bilden,språket och budskapet!!!Bokmärks så klart!
2008-11-14

  Nattljus
Du har flyt när du skriver. Snyggt!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

enna