Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänk att få..

 fånga upp dej

ta dej varsamt

och lägga dej bland lakan

och kuddar

smeka din bröst

få topparna hårda

 

 

Fånga upp dej

få dej att låta

kyssa dina läppar

 din hals

 mina händer lämnar dej

inte en millimeter

 

Fånga upp dej

trä dej

ge dej

be mej

om mer

 




Fri vers av Gryft
Läst 228 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-10 19:58



Bookmark and Share


  stefan.g
Gillar speciellt början.....!
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Gryft
Gryft