Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord, skrivna i rent raseri. Var tvungen att publicera något här. Det var ett tag sen.


Varsågod, slå mig då...

Så, här får ni mig.
Naken, blottad och utlämnad åt era piskor.
Åt era händer, som jag låter forma mig så som ni vill.
Varsågoda, jag räcker åt er alla.
Varsågoda, ta en bit av min själ med er på vägen.
Den passar bra i bokhyllan.
Varsågoda, nu är jag bara er.
Nu får ni forma mig så att jag blir som ni önskar.
Här har ni mig.
Naken, sårbar och utelämnad åt era hårda ord och hån.
Varsågod, slå mig då...




Övriga genrer av munin
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-10 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

munin
munin