Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du är viktig!


Meningen med livet

Stereotyper, hör man dom verkligen i två kanaler?
Frågan tär på den Ödmjuke som ser glädjen i en Konst(-ig) performance
som fåglarna bjuder honom på i parken där han sitter lutad över bokstäverna han skapat i gruset med en pinne som pekar på det han inte ser.
Gruset som gömmer hemligheter i sina masakerade delar.
Delar av något som varit stort en gång i tiden men försvunnit spårlöst i explotioner som aldrig kommer att finnas längre.

Men han är ändå inte frustrerad över att han inte kan lösa gåtan om hemligheterna. För han förstår meningen, Meningen är att den saknar en mening.

Var och en har en ärlig chans!




Fri vers av "Dempa"
Läst 416 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-10 22:48



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Det är inte lätt att bara fundera på att lösa vissa saker ......om man förstår meningen, men att ändå meningen saknar mening .......
Huvudsaken är att man förstår meningen om hur värdefull man själv är .....
2008-11-11

  dalida_bl
fram och tillbaka...söker meningen ....om hemligheterna.
Fint...tänker.........
2008-11-10
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"