Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När livet känns hopplöst, och allting är påväg bort från en. Då vill man inte vakna, då är sömnen och drömmarna allt man har.


Om du måste väcka mig.

Om du måste väcka mig till morgondagen,
Gör det då ömt.
Med viskande ord mot min hals.
Med din andedräkt mot min panna.

Om du måste väcka mig ur mina drömmar.
Gör det då varsamt.
Ty jag vill inte vakna till den morgondag som väntar mig.
Jag vill inte vakna, till en dag där du lämnar mig.

Om du måste väcka mig, än en gång.
Så stanna kvar, håll min hand.
Ge mig en morgondag lika fylld av ömhet.
Som dina läppar mot min panna.




Övriga genrer av munin
Läst 310 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-10 22:53



Bookmark and Share


  Freeman
Oj vad jag känner igen mig i dina ord...dina vackra dikter, Munin...känns så starkt, att få läsa dina ord, vet precis hur känslan är...du skriver det så bra!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

munin
munin