Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Charm

Jag skulle bryta av min arm för sådan charm
Jag skulle byta mitt liv mot denna charm
Låta bli, eller inte
Vara det jag vill, eller inte
Lösningarna flyger över mitt huvud
Och himlen är blåare där borta
Där vänliga himlar hälsar en välkommen
I väster finns du
Där solen går ned
Din charm, låta bli eller inte, himlen är blåare vid horisonten än här
Jag önskar så mycket att jag inte orkar tänka klart
Mina händer skakar
De sista orden jag sa, jag ångrar dem
De sista tankarna jag tänkte, var så nära att undslippa mina läppar




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 519 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-11 14:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg