Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En kväll i längtan

Kom till mig ikväll
och ge min själ
en blomma

Varje bokstav
som är i mig
värker av lust
men blott
i min tanke

Kom till mig ikväll
och fyll mitt hjärta
med glädje

Varje ord
som skapas i mig
andas kärlek
men blott
i fångenskap

Kom till mig i kväll
och ge min stund
lite frihet




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 245 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-11 23:05



Bookmark and Share


    wildrosen
ljuvlig poesi..
2008-11-17

  Elaine.S VIP
Så längtande dina ord, så härliga att läsa..
2008-11-12

  friheten
Grattis vännen!
2008-11-12

  friheten
Så underbar skriven!
2008-11-12

  papessa
helt underbart och så full av värme och kärleksfull längtan..
2008-11-12

  Larz Gustafsson VIP
Vi är fjättrade fastän fria.
2008-11-12

  Sladjana Zubcevic
"Kom till mig ikväll
och ge min själ
en blomma"
Vackert skrivet.
2008-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP