Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ibland höll hon på att gå vilse






Varje morgon
gick hon en
molnpromenad



den kunde ta
en timme eller mer


sedan andades hon
riktigt bra




Övriga genrer av Bim
Läst 289 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-12 12:49



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Mycket fint poetiskt målat ......
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Bim