Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

men jag kan inte elda upp ditt leende

kanske hade du ett hjärta
innanför din skjorta
någon gång
men det märks inte nu

du vet inte
du vet fan inte ett skit om hur jag känner för dig
så håll om mig
släpp aldrig greppet om min rygg

och om jag hade haft brunt hår med lockar
som du
hade du älskat mig då
hade du kunnat älska någon annan än dig själv

i bokhyllan bakom böckerna som jag inte läser
gömmer sig ett kort av dig
brukar ta fram det ibland
och elda lite i hörnet, tills det onda lindras

men snart tar allting slut
brandalarmet går
faller ned för trapporna
landar i en sörja full utav allt som jag har gjort för dig

och jag ska sluta älska dig
vet inte hur många gånger jag har sagt det
men det är så svårt att bara ge upp
efter hur många gånger jag har försökt

när jag grät bredvid dig i korridoren
och du gick när jag försökte säga









förlåt




Fri vers av hets
Läst 470 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2008-11-12 16:46



Bookmark and Share


  DanSan
*****************************

Superbt vandrat bland orden . . .
underbart skönt och så vackert . . .
som ett stilla andetag in i tystnaden
där allt det andra ekar runt omkring

tack för läsningen och applåder!

*****************************
2008-11-13

  lizanystrom
wow!!!!!
2008-11-12

  Frederick
imponerad som satan, älskar detta.
2008-11-12
  > Nästa text
< Föregående

hets
hets