Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets själ

Ögon som glimmar i natten.
Gula.
Som eldens lågor.
De som slickar mina fingrar.
Med passion.
Med krav.

Munnar som ler.
Begärande.
Vill ha allt.
Vill smaka mer än livet.
Med passion.
Med krav.

Kroppar som rör sig.
Smidiga.
Med begärets lusta.
Med en förmåga att förföra.
Med passion.
Med krav.

Vinden vänder...

Starka röster ekar i mitt inre.
Rena.
Förmanandets röst.
Renandet är själens enda väg.
Med passion.
Med krav.

Vita vingar genom himlen.
Starka.
Omvändelsens ande.
Genom att ge kan man få allt.
Med passion.
Med krav.

Klara ögon som speglar vattnet.
Blå.
Som vattnets välsignelse.
Som smeker min själ.
Utan passion.
Utan krav.

Bara kärlek.




Fri vers av Elfa
Läst 242 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-13 00:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elfa
Elfa