Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kort kär visit


I morse
när hon slog upp ögonen

så stod han där
vid hennes säng


hur går det med korsordet
sa han



han var finklädd i vit skjorta


innan hon hann blinka
var han borta


hon satte sig upp
tittade på korsordet

nästan som hon väntade sig
att han skrivit något ord


men

korsord hade aldrig varit hans starka sida




Övriga genrer av Bim
Läst 513 gånger och applåderad av 11 personer
Utvald text
Publicerad 2008-11-13 11:09



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Döden är en envis myt som vägrar inse att vi lever kvar så länge vi finns i minnet hos dem vi lämnat.
Applåden klingar trosvisst!
Kram
Carl-Erik
2008-12-04

  * Ammi *
fint skildrat!
2008-12-04

  H. Karla
Skönt avdramatiserande.
2008-11-29

  Michaela Dutius
En underbar poetisk skildring med lite kärv verklighetston i botten som höjer den...
2008-11-14

    Maria Malm
En fin text med så oerhört mycket värme.
2008-11-13

    Bodil Sandberg
Å så underbart varmt och vackert Bim!!
2008-11-13

  Lilla My* VIP
Nära finns runtomkring oss kvar...
Så fint du skriver om detta!
2008-11-13

  glittertindra
fin liten text om när en älskad person visar sig..
2008-11-13

  Hildegun Relefors
Du kloka och roande människa. Kanske det var din skyddsängel, som såg att du klarade lösningen själv och gav dig självförtroende?
2008-11-13

    enna
Jättefin, igenkännande (i vart fall som önskebild), varm humor och älskvärd. Bokmärker.
2008-11-13
  > Nästa text
< Föregående

Bim