Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felsäker

En fråga om rätt eller fel
En fras
En klyscha
Ord som ingen hör
Ord som inte berör
Närsomhelst kan blodet sluta att pumpa
Ingen vet när
En bil som forsar fram
Hastigheten dödar varje dag
En kollison i luften
Kroppar som faller
Natten blir till dag
Elden sprider sig
Fartyget skakar till och går under
Jag andas in hettan
Jag andas in vattnet
När jag faller djupare och djupare andas jag snabbare och snabbare
Ibland slutar det att fungera
Golvet blir kallare ju längre man ligger där
Där kylan växer för varje andetag
Inget är säkert och jag vet inte hur det blev så
Felen kommer och går
Ett fel som en dominoeffekt
Världen faller och mitt rum slungas ur sin omloppsbana
Jag trodde jag var säker
Det var fel
Nu har jag bara eftersmaken kvar




Fri vers av Henrik Sjöberg
Läst 350 gånger
Publicerad 2008-11-13 14:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg