Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tidsrymd, en resa

ingen början
inget slut
bara ensamhet
i tomhet
och fjärilars brustna vingslag
mellan tidens pelare

enbart en väntan
på dagg som ska falla
väta uttorkade läppar
vars sprickor är som kratrar
på moderjordens mage

en undran
en tidlös virvlande dans
och där jag började
där slutar jag nu




Fri vers av Jess81
Läst 511 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-13 20:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jess81