Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
55 0rd


livet

Du sa stanna. En pistol och hot, jag blev ditt offer. Instängd i huset. Du berättade en massa, aldrig har någon lyssnat på dig. Jag började gilla dig. Förstå dig. Jag gav dig kram för jag visste. Pistolen var för dig. Du gjorde det du ville. Nu var du lugn, jag blev din vän.




Fri vers av Destino
Läst 282 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-13 21:44



Bookmark and Share


    lory
stark aord om relationen mellan offer och förövaren...gripande..
2012-03-04
  > Nästa text
< Föregående

Destino
Destino