Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till dig

Vänd mig upp, ned
och storma genom mitt hjärta
likt hundra vilda hästar
med fladdrande manar
och mankar som löddrar av svett
du är den ende
mina ögon kan vila på
och i stormen
är du den enda punkt
jag kan gripa tag i
för att sedan förföras
av vinden




Fri vers av Jess81
Läst 375 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-14 10:58



Bookmark and Share


  Mikael Lövkvist
En härligt passionerad kärleksdikt.
2009-04-07

  iennie
Fin : )
2008-11-16

  Aisha VIP
vackert...vilt och stormigt :)
tycker om!!
2008-11-14

    Mr.painter
BRAAA
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Jess81