Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck mig när tiden blundar

 

Årsvindar lägger sig,

mjukt kring dina fötter

anno 2008 balsameringseffekt

daggvåta gräsänklingar

byxlösa mullvadar signalerar fara

bortom århundranden, krymper tiden

ljudet av grässpråk klyvs av kontinenter

 

i sinom tid

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 318 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2008-11-14 11:07



Bookmark and Share


  issac.a.m
Väck mig när tiden blundar..
Så Underbart..en mycket vacker tanke...
2009-03-27

  lyckeli
kära värld, vad jag
förälskar mig i ditt språk...
2008-11-14

    Bodil Sandberg
får en känsla av förfall här..trots de mjuka årsvindarna..som om det bakom dessa finns en tid som tär - applåder
2008-11-14

  Carola Zettergren
HELT UNDERBART!
2008-11-14

  mayhem and order
Vilket språk du har här.
Wow och woosha, gillas mycket!
Känner sommar någonstans
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund