Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...barnen på dagis


Dom lyser som blommor i sina regnkläder





Idag står de
runt den lilla flakbilen
medan två vuxna
lastar hopkrattade löv


inte bryr de sig om
att det är gråväder


idag när det kommit
en flakbil till deras gård




Övriga genrer av Bim
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-11-14 14:06



Bookmark and Share


  glittertindra
ser framför mig hur de flockas med nyfikna blickar :)
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Bim