Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Felsystemet

Luddiga lagar haglar orättvist dun över allergiker som gråter osilat vatten rakt ner i den kokande grytan. Det doftar vällagad konflikt!

Men ingen vill äta den, den skickas runt som skådebröd trots att svälten är ett faktum...

Det är dags att bli TYDLIG, Herr Lagstiftare!







Fri vers av "Dempa"
Läst 418 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-14 15:26



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Och det ligger så mycket i dessa meningar, om bara herrar lagstiftare kunde öppna sina ögon - sina öron - sin mun och tala tydlighetens meningar .....
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"