Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

himlen dina moln har svullnat

det kommer många
tårar från himmelen

dessa dagar då
vinden letar sig
under alla lager
du klätt på dig
för att inte frysa

du fryser ändå
det gör du också
det finns många
som fryser sam-
tidigt

blev vi varmare
om vi frös till-
sammans

snälla himlen
gråt inte mer


det blir inte
enklare eller
bättre av dina
kalla på-
minnelser


jag och eskimå-
ögon aldrig har
jag varit så lik
er

får jag flytta in
i er igloo jag
lovar jag är
kall så igloon
kommer inte
smälta


avsluta det
du påbörjat
börja inte på
något nytt



vi är som träden
vi står och vi
faller med vinden
tragiska pinnar
vinden kyler oss
himlen lipar
på alla döda
blad




snälla himlen
gråt inte mer
snälla himlen
gråt inte mer


tänk på
dina moln
kan svullna
upp

då är du inte
lika vacker mer



snälla himlen
torka dina
tårar


gråt inte
mer


































Fri vers av Elin Katten Lo VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2008-11-14 15:34



Bookmark and Share


    deb8
Vilken fin liten sorgedikt..gillar hur du använder fåfängan som en anledning att sluta gråta som att himlen får svullna moln och sånt som är så mänskligt.

"blev vi varmare
om vi frös till-
sammans"

Tyvärr verkar vi bara bli mer kalla desto mer vi fryser tillsammans...
2008-11-17

  Burn
gråten...denna flodvåg vid dödens gräns.

den är fin, den här.
2008-11-14

  Elisabeth VIP
Tack för dina uttryck. De ger mig mycket att läsa. Kram E
2008-11-14

  Pah
jag tycker om den här. för det där med molnen mest. och "tragiska pinnar". känns som mjuktroll, med blandning av vuxenbarnet som aldrig blir stort. vem blir stor i livet? och molnen är ett tjockt blött duntäcke. solen kommer sen, men vad spelar det för roll nu. molnen är ett tjockt täcke över allt för tillfället...
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Elin Katten Lo
Elin Katten Lo VIP