Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon hade inget mot mörkret bara det inte angrep själen




Aldrig
ordet hon hade
att vänja sig vid



aldrig mer

där vände tankarna
kom springande
ville ta skydd


försiktigt
la hon ner
de båda orden
i sitt hjärtas sjö


där skulle alltid
finnas friska blommor

att vila sorgen på




Övriga genrer av Bim
Läst 260 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-11-14 15:42



Bookmark and Share


  pussflufftess
......vackert......
2008-12-04

  jardan
HUr kan du finna dessa vackra ord för sorg ? I ditt hjärtas sjö kommer alltid att finnas blommor
2008-11-14

  Carola Zettergren
Så fint skrivet;underbart bra!
2008-11-14

    enna
Vad fint du beskriver sorg. Andra gången jag läser när du skriver vad jag känner, på något vis.
2008-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Bim