Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

robinsonfredag

jag sökte frihetens liv
men jag är vilse

seglar över hav
en blå anemon visslar fiskmåsar över

strandar vid en strand
uppsjöar av ensamhet
sköljer över mig

plockar skatter av
slipade trädgrenar vid
den randiga strandkanten

vågor välver sig
nattens svarta hav skummar av vitt raseri

jag somnade i sanden
men vaknade av havets smekningar

salt sol värmer mig

jag luktar hav jag är hav
jag är friheten




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 401 gånger
Publicerad 2004-05-23 07:11



Bookmark and Share


  Anna H
Det låter så fridfullt att få vakna där på stranden med sand mellan tårna. Underbar dikt om frihet!
2004-05-27
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP