Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det doftar vanilj

kärleken har många dofter
vanilj är en av dem




Fri vers av Hans w-art Westlund VIP
Läst 416 gånger
Publicerad 2004-05-23 07:12



Bookmark and Share


  Isola
min kärlek luktar kaffe.

underbart!
2004-07-24

    Idun 1
Att dela på vaniljglass tillsammans då t.ex? Kan det va´nåt? Även om glass är kall.
2004-05-23
  > Nästa text
< Föregående

Hans w-art Westlund
Hans w-art Westlund VIP