Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älska mig tidlös

 

Bär mig, likt löften du lovar om natten

bär mig och lova mig inte mera,

 

än sista stunden ur.




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 307 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2008-11-15 20:10



Bookmark and Share


  Paedur
Så vackert förgänglig att man brister. Härligt
2008-12-01

  Havsbris
Håller med dem andra,
en väldigt elegant poem
som går rak i själen och
värmer hjärtat...

En bön eller önskning,
sång eller hyllning,
få rika ord som berättar
en livs historia, kärlek
ur tiden och rum! ;o)

Härligt skriven med
olika magnifika bilder
som växlar mellan
söta och salta stunder
kärlek för evigt, utan
krav eller löfter, sista
rad är magiskt som
allt även mellan orden!!

BRAVO!!!
2008-11-19

  Jack_iX
Stämmningsfull enkla men skapande ord med ett bra otydligt bildspråk.

Snyggt skrivet ...
2008-11-18

  Henrik Svensson
Vackert,
sensuellt...

...och en viss höstkänsla...

med endast månen

och stjärnorna som vittnen...

mvg
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund