Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk om livet vore en sång. Ja, vad händer om man gillar sorgliga stycken?


Tänk om livet vore en sång...

Tänk om,
tänk om livet vore en sång.
Sådär glad, utan smärta,
Sådär vacker, med ett hjärta.

Tänk om,
tänk om livet vore en sång.
Så mycket styrka i ett så litet,
så starkt, inte alls slitet.

Synd bara,
att jag gillar sorgliga stycken.




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 358 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-15 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum