Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
livets kamper


bli knullad av herr sömn

himmelen är grå utanför
jag kippar efter dagsljus
skyn ser alltjämt ovillig ut
massivt molntäcke utan konturer

min kamp mot tröttheten fortsätter
den tar mig gång på gång
på något sätt lyckas jag ändå vakna då och då
ännu har den inte fått mig för alltid

allting i din drömvärld är enklare
som att se en film
utan att kroppen deltar

du sömn som jag älskar
det är svårt att kämpa emot ska du veta
hur du lockar på mig
med löften om gröna ängar och ljumma sommarregn

då blir jag svag
du håller om mig när jag faller
lyfter mig och tar över mina andetag
du ligger med mig, smeker mig och låter mig leka

allt medan världen snurrar
utan att ge mig en endaste minut tillbaka.




Fri vers av sanjoula
Läst 812 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-15 21:15



Bookmark and Share


  Staffan Welroos VIP
snyggt. väldigt välskrivna rader...
2010-05-14

  Staffan Welroos VIP
snyggt. väldigt välskrivna rader...
2010-05-14
  > Nästa text
< Föregående

sanjoula
sanjoula