Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Naturvård

Jag hittade en rätt präktig bäck i somras i ett särdeles avsigkommet område på skogen - det var ingen märkvärdig bäck utom i ett avseende. Den var full med flodpärlmusslor. Denna svarta flodbottenbanan är strängt fridlyst men vad hjälper det. Världen är full av idioter som är redo att skära upp och döda tusen musslor för en ynka pärla. Den ökande björnstammen och den oresonliga björnskräcken gav mig én god ide. Under hela sommaren och förhösten har jag och några vänner flitigt hopsamlat varje upphittad björnskit som vi sedan placerat ut på alla strategiska stigar omkring ån. För bara ett par dagar sedan fick vi oväntad hjälp av en riktig björn som högg tänderna i en oförsiktig jägare. Jag tror att de rara musslorna får vara ifred ett tag till....




Övriga genrer av papillon
Läst 228 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-15 22:59



Bookmark and Share


  halmstrå
Inte dumt alls!
Lite bajs gör susen på många ställen. För att inte tala om nyttan av lite björntänder
2008-11-16

  Carola Zettergren
Det var naturvård det!!!:)
2008-11-15

    Bim
...spara skiten,-vem vet när nästa dåre dyker upp...och lägg därtill att det kan vara någon med dåligt minne och glömmer det här med jägaren...
2008-11-15

  Peter Matsa
Flodpärlmusslor?
Var ligger bäcken, på ett ungefär?
2008-11-15

  lodjuret/seglare VIP
så rävsaxen är ett minne blott?
2008-11-15

  vera gade VIP
Kanske effektivare än övervakningskameror? Raska tag!
2008-11-15
  > Nästa text
< Föregående

papillon