Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En betraktelse av ett samhälle där vissa blir nekad giftemål med sitt livs kärlek. Alla har rätt att få sin kärlek bekräftad av Gud.


Fördomen är Sjukdomen

Faller stilla vind utanför stålramens bittra utal.
Knackar in osynliga avtryck i blomstrande livsformer
och ser alternativen svepa täcket fram till frusna fötter.

Han och Hon växer fram.
Han och Han växer fram.
Hon och Hon växer fram.

Vi blir till en vacker skön sjungande formel så neka inte kärleken.
Väx med den, Gå med den på oändliga stigar som uppenbaras
bara för den som inte dömer, för dömer du blir du dömd!
alla har blivit dömda någon gång, alla har vi varit sjuka någon gång.

Så Be kärlekens bön för oss alla!





Fri vers av "Dempa"
Läst 409 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-11-16 00:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra skrivet!
2008-11-17

  Carl Thomas
Så jävla fint med kärlek, slåss för den! Revolutionen är snart här!
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"