Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
....vem ger just dig Bim, löfte om en morgondag...


Dagslända 16 november




Varje dag

är bättre

än ingen dag alls




Övriga genrer av Bim
Läst 236 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-11-16 01:49



Bookmark and Share


  Marie Å
Så klokt......
2008-11-20

    Maria Malm
En stor sanning!
2008-11-17

  Lilla My* VIP
Absolut Bim!
Vem vet när och var...bättre då att vara här och nu!
2008-11-16
  > Nästa text
< Föregående

Bim