Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förnimmelse av höst

omfamnas
av förnimmelser
att hösten är
på väg

förbereder mig
omedvetet för
bitande möten
med kylan

kvällar i
stearinljussken
med insikt om
att sådd och skörd
får vänta




Fri vers av Anders P VIP
Läst 347 gånger
Publicerad 2005-08-12 10:58



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Skön läsning ! Den känslan fick jag också häromdan i em ösregnet på ett inte helt oävet sätt.
2005-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP