Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snö betyder lycka, lycka betyder kärlek, kärlek är du.<3


det har snöat idag.

det har snöat idag.
det har snöat lycka,
det har snöat sorg

snön täckte över,
svarta lögner och
ett svart golv

snöflingorna som viskade,
viskade älskade minnen,
viskade allt jag glömt

och i kylans svarta mörker,
kom jag ihåg lycka, värme och kärlek,
jag kom ihåg dig




Fri vers av pinkbubblegum
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-16 11:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pinkbubblegum
pinkbubblegum