if I felatio you
would you be my sineater?
" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


if I felatio you
would you be my sineater?




diarium



en bön om att få komma
när någons läppar omsluter din mandom
med händer om rotens fäste och dova viskningar om djup
om att få fylla en längtan
som världsalltet faller över bestialiska mörkerdåd
och när injektionen skummar över tungan finner tankar fäste
att det är så här raseriet fattar form och rämnar
i en bräcklig sekund 
ur ett avgrundsvrål
på sin väg upp mot ytan




Övriga genrer av Smultris
Läst 779 gånger och applåderad av 25 personer
Publicerad 2008-11-17 10:20



Bookmark and Share


  Anguis
Ordrika meningar och mörka budskap. Jag gillar också slutet.
2008-12-07

  Daniel_78 VIP
slutet är mäktigt
2008-11-17

  Mr Lindemann VIP
Här har vi så en klassisk smultris då
Man skall närma sig denna likt ett nyupp-
plockat lingon och ha ett bär redo vid
närmare granskning av roten
2008-11-17

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!
2008-11-17

  madinsane
att lilla sötaste du, kan skriva rader som dessa, är lika förunderligt varje gång. you blow me.. away every time ;p
2008-11-17

  Måna N. Berger
En våldsam utlösning "när raseriet rämnar". Suveränt!
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Smultris
Smultris