Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
--'


Kära söta vackra döda trasiga musiktoner. ( Döda )

Med nål och tråd ska jag sy ihop alla trasiga musiktoner,
Som sakta och livlöst fallit ner på marken.
´Och vi har trampat på dom, dödat musikens vackra mening`
Nålens vassa sida stoppas in i huden, ut och in,
Klick,klick,klick,klick det ekar inuti min kropp.
(Ni söta vackra döda trasiga sönderlyssnade musiktoner, jag ber för er)
Om jag kunnat skulle jag måla hela världen i mitt rosa nagellack,
Inklusive ni, söta vackra döda trasiga sönderlyssnade musiktoner.
`Jag lovar att er skulle jag färga extra rosa, istället för eran mörka färg`

Med
Denna
Nål,
Och
Denna
Tråd
.
Ska
Jag
Laga
Mitt
Liv
.

Ni kära söta vackra trasiga sönderlyssnade musiktoner,
Ni ska bli räddade. `(ÄvenOmViAllaVetAttDetÄrFörsent)`




Fri vers av Rakhyvel
Läst 182 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-17 11:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakhyvel
Rakhyvel