Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
...... O_O


Oj oj oj, där förstörde han allt som fanns kvar.

Klockorna slår och svett droppar rinner i mitt ansikte,
det dära fallet förstörde det mesta som fanns kvar av mig.
Och jag har inge mer mod till att ställa mig igen,
(oj oj oj där förstörde han visst allt, igen.)

Och
Nu
Gör
Det

Ont
Att
Jag
Ri ver
Upp
Huden
Med
Mina
Skrik
.




Fri vers av Rakhyvel
Läst 307 gånger
Publicerad 2008-12-25 17:37



Bookmark and Share


  Matsya
på ett ögonblick kan livet vända och plötsligt sitter man där och funderar på att karva något fyndigt och klokt in i huden för det gör ju ändå så förbannat ont att lite till kan väl kvitta...=) mycket bra och träffsäkert skrivet
2008-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Rakhyvel
Rakhyvel