Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
... :)


Solen har gått ner, bara så att du vet. (Fel,fel,fel.)

Tårarna har blandats
Sig med havet,
Och solen har
Gått ner för
Varje liten sekund.

Mitt självhat
Har vuxit större
Och mina demoner
Har tagit över
Min kropp.

Tiden har gjort
Mig kraftlösare,
Och du sa
Att tiden återställde
Folks sår,
Men den har
Bara dödat mig mer.

(Och bara så
Att du vet),

Så tänker jag fortsätta
Att avsky dig,
Tills du ger
Mig en riktigt
Bra anledning
Till att sluta.




Fri vers av Rakhyvel
Läst 357 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-01-05 14:31



Bookmark and Share


    Vilhelm Kvist
grym text med skön attityd i slutraderna
applåder!!!
2009-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Rakhyvel
Rakhyvel