Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Fullmånen har slocknat, och poesi finns inte mer.

Det där som nyss bröts sönder i tusen stycken,
var inte mitt existens.
Det var mitt hjärta och jag kan inte skåda mig,
andas om du inte lagar mig på nytt.
Jag har ett år, en månad en tid på insidan av mitt huvud,
29/12-08 00:22.
Det är uppskrivet i enorma bokstäver,
Vart jag än kollar.

Och
Jag
Slår

Varendaste
Liten
Dörr,
Där
Det
Står
’’Här
Kan
Det
Bli
Som
Förr’’.

Jag har inte sett fullmånen rasa samman i stycken,
Förrän du bröt mitt hjärta.




Fri vers av Rakhyvel
Läst 304 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-01-04 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rakhyvel
Rakhyvel