Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur kunde han





Hon tittade ut

så fult allt hade blivit

så stelt kalt och kallt




hur kunde han
tänkte hon
hur kunde han

ta med sig allt som bar liv




Övriga genrer av Bim
Läst 267 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-17 13:34



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Ilska och alla känslor som dyker upp på vägen...gott att de kommer ut...
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Bim