Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var god stör





Utanför dörren
stod kassen
med tallris



hon förstod sig inte på

människorna

livet



varför hade dom
ställt kassen där?


var det någon som behövde störas just nu så var det hon




Övriga genrer av Bim
Läst 404 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-17 13:57



Bookmark and Share


  Marie Å
Tänkvärt........
"var det någon som behövde störas just nu så var det hon"
Hur "hjälper" man bäst?
2008-11-20

  Lilla My* VIP
Kanske en ängel som lämnat spår*
men är det en människa kan denne ringa på och ge en kram...räcker gott när inte orden finns...
2008-11-17

  Carola Zettergren
ÅÅÅ helt underbart skrivet!
2008-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Bim