Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets glasskål

Du höll i glasskålen
som om den
vore din enda skatt
Så skör
men ändå lät du
dina fötter
dansa
och dina händer
forma sig
kring denna dyrbarhet

- Det här är livet!
sa du,
och ditt leende spred
en varm vind
över det kalla rummet

- Jag vågar att hålla i det!
Dina ögon lyste vilja
och mod

Mitt hjärta värkte av sorg
att du snart
skulle
släppa taget




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-18 09:29



Bookmark and Share


    wildrosen
fantastisk och berörande. Vackert...
2008-11-21

  friheten
Så bra srkiven
2008-11-18

  Larz Gustafsson VIP
Somliga saker kan man förutsäga.
T ex: "Larz Gustafsson kommer att misslyckas igen..."
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP