Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När höstmörkret faller på, så känns ensamheten mer påtaglig


Ensamheten i din famn

Mörkret föll på
Så starkt och påtagligt
Jag fann mig själv
Ensam i min egen hamn

Jag tände ett ljus
Hoppades att du skulle finna fram
För det jag önskade mest av allt
Var ensamheten i din famn




Övriga genrer av munin
Läst 458 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-18 10:34



Bookmark and Share


  Freeman
åh vad poetiskt...så vackert om höstkänslan, som kan vara så väldigt lik känslan av ensamheten...jättejättefint!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

munin
munin