Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet som insats

Livet är som ett enda evigt pokerspel

Insatsen är stor
förlorar en hel del
vinner ibland

men oerhört svårt att sluta spela

Jag är nog en utav livets
missbrukare




Fri vers av Betlehemsstjärnan VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-18 11:07



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Den som inget vågar vinner heller inget.

Eva
2008-11-20

  Larz Gustafsson VIP
Då är vi två.
Men, som Arne Imsen brukade säga: Finns det ett missbruk så finns det också ett rätt bruk.
2008-11-18

  friheten
Det är vi alla, mer elelr mindre.
2008-11-18
  > Nästa text
< Föregående

Betlehemsstjärnan
Betlehemsstjärnan VIP