Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon lyser igen



Tittar fram
under frostiga täckjackan
vågar möta
vindens ljumma bris
igen

målar en klänning
med penslar
av solsken
hon lyser

igen




Fri vers av linlugg
Läst 298 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-11-18 15:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

linlugg
linlugg