Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ursäkta min dåliga franska.


mon heros

je ne peux pas plus long
vour ne pouvez pas sauver moi,
seulement tu peux devenir mon heros,
mon sauveur
tu peux enseigner me vivre encore




Fri vers av bitta
Läst 344 gånger
Publicerad 2005-08-12 23:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bitta