Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Själklar


sorg
det växer i träden
rör sig i vattnet
levande inom mina väggar

jag odlar sorg
skuggorna
sluter sig kring
människohjärtat

i den stund
paniktårarna kommer
blir materia
overklig
hur kan någonting
spela roll?

epileptiska rörelser
ett overkligt hat
en överväldigande kärlek
äter kött
från mina ben

i panikångestens kärna
sluts mörkret
nära
fyller munnar
mättar magar
vrede är en dödssynd

jag är så ledsen
att jag inte blev mer
kände mindre
föll in i ledet av
likgiltighet

självmordet är aldrig
så nära som
när du är långt ifrån




Fri vers av Suzan
Läst 386 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-11-19 10:44



Bookmark and Share


  frostblomma
Sista stycket. Vackert.
2010-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Suzan
Suzan