Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett kvinnoporträtt i rött


Hon bär sin historia

 

Hon bär sin historia, en mantel
av rosentagg,

förådd och icke förstådd
bragd ur tidens rand

hjärterot tyngd av sorg
en eggelse för lusta

bryt mitt sigill,

jord ber jag om,
och himlen därovan

led mig mot soluppgång
bered plats för kvinnosång

på din vänstra sida, välsignad

 

 

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 357 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2008-11-19 11:12



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Grattis till en välförtjänt placering Maria
2008-11-19

  Carola Zettergren
ENASTÅENDE!!!
2008-11-19

  Michaela Dutius
Ett mycket vackert kvinnoporträtt som jag läser som att det handlar om en kvinna vars väg gått på törnen- men hon bär ändå sitt huvud högt
2008-11-19

    Maria Malm
Vackert skrivet..att bära sin historia som en mantel..
2008-11-19

    Lindizz
väldigt fint skrivet, gillas!
2008-11-19

    Bellissima
Grymt fint skrivet! Tycker om!!!
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund