Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stegen finns alltid där oskyldigt släpande

 

Den dagen du satte punkt,
föll tiden ur sin skåra,
träden förbrända, rötterna döda

jag var en fredmäklerska,
med skadade instinkter,
där vreden passerar

en iver att vara till lags,
för att finnas till
men ingen såg,
sorgen i sitt bo, kraxande;

fördömd, fördömd är du kvinna

 

 




Fri vers av Maria Zena Viklund
Läst 321 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-11-19 11:47



Bookmark and Share


  aol
ruggigt berörande poesi
2008-11-23

  Hannadraken
Jag blir oerhört berörd av denna. Måste grubbla lite och återkomma.
2008-11-21

  Pah
fördömd fördömd. nu förpassad vidare. buren av erfarenheter. jag fastnar för det där med "oskyldigt släpande". titeln är underbar. fint nedskrivet. skulle vilja läsa en längre sån här. bra bra.
2008-11-19

    Maria Malm
Att vara en fredsmäklerska med förlorade instinkter är hårt, mycket hårt.
2008-11-19
  > Nästa text
< Föregående

Maria Zena Viklund
Maria Zena Viklund