Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blott en dag..

Dagen som var är slut..
en annan har redan börjat
ovetande om den nya...
för var dag har nog av sin plåga
men även nya möjligheter..
livet har bekymmer...
ibland som nu av massor..
stress oro arbetslöshet
mindre pengar att leva av
men oavsett vad...
står jag i ögat av stormen
som viner i all sin kraft...
lugnet finns djupt inom min själ
hör en sång så vackert sjungas..
blott en dag ett ögonblick i sänder






mare




Fri vers av mare VIP
Läst 242 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-11-20 01:05



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
En underbar sång och en dikt med ett tänkvärt budskap, tack!
2008-11-22

  Quasimodo
Starkt och fint för det inre lugnet opåverkat där spegelblankt trots stormar och oväder !!!
2008-11-20

  Larz Gustafsson VIP
I sanning en underbar sång.
Fint att du lyfter fram detta.
Jag brukar även sjunga på Generation X-låten "Day By Day"...
Eller "Wild Youth", av samma band: "I´ve got no money, but that´s OK, because I live from day to day..."
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP