Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra ord

Bänknötare och Rebell sparkar butelj mellan varandra i dagdrömmens ljus.
Ärlighetens komponenter är perfekta.

Du och Jag
Jag och Du

Har alltid varit Vi.

Bekräftelse är onödigt för vi bär tryggheten med stolthet.
Låt dom fråga!, svaren finns i oskrivna blad.
Vetskapen om oss räcker hela livssträckan ut...

Ett skrivblock som aldrig tar slut.




Fri vers av "Dempa"
Läst 407 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-11-20 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"