Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Media gör så att våra tankar får huggtänder!


Samhället ekar våld i ett svagt sinne.

Hösten svider oro i min mage.
En påtaglig känsla som besöker mina små grå om natten.
När fundementalistiska vindar blåser stenansikten utanför fönstret.
Då trummar fingrarna marchmusik och tårna går i baktakt.

Visst välkomnar jag kaoset men inte de våldsamma scenerna.
Statistiken visar Hyckleri,Girighet och Sadism.
Smaskiga akter i mörker.

Så går det när de "normala" ska spela teater!

Riddån går ner och jag ber om en trygg natt som så många gånger förr.

Nattens spår gör dagen trött...
lämna timmarna spårlösa; ett råd från en sömnlös.




Fri vers av "Dempa"
Läst 462 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-20 12:20



Bookmark and Share


    nima
Bra formulerat.
Nima.
2008-11-20

  Mr Lindemann VIP
Ja, så är det nog att livet är en scen där vi så får olika roller som vi så spelar upp för varandra
2008-11-20

  Eaglemountains VIP
APPLÅDER!!!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"