Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk på omständigheterna istället för att skrika idiot! Man kan vara intligent på många sätt.


Dumhet är en illussion

Jag prisar skönheten i enkelhetens harmoniska andetag och vänder blad efter blad.Läser in vardagen, smörjer in själen med ord.
Men tyvärr fastnar jag vid ordet dumhet.
Illussionernas svartkonst syns märkbart i vår natur.
Den dyker upp lika opassande som ett bilbatteri i skogen.

Det är dags att städa bort dagens obligatoriska tänkande.
Fram med skyffeln, Nu blir det vårstädning för själen!




Fri vers av "Dempa"
Läst 417 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-11-20 13:37



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
En mycket vackert utformad poesi, när man i alla vedermödor som vardagen bjuder på vill rensa själen - en vårstädning i höstrusket ......BRAVO!
2008-11-20
  > Nästa text
< Föregående


"Dempa"